Skrivet om Hornsgatan i media

Fönster

På den här sidan har vi samlat länkar till artiklar och TV-sändingar om 90°-klubben och anmälan av den hälsofarliga luften till Stockholms stad.

2008-01-21: SVT ABC – Dålig luft på Hornsgatan anmäls. Hornsgatan i Stockholm finns med på tio-i-topplistan över de gator som har den mest hälsofarliga luften i Europa. Nu anmäler Naturskyddsföreningen (SNF) miljö- och hälsoskyddsnämnden i Stockholm för att den inte följer EU:s miljökvalitetsnormer.

2008-01-21: SvD – SNF anmäler dålig luft på Hornsgatan. H ornsgatan i Stockholm finns med på tio-i-topplistan över de gator som har den mest hälsofarliga luften i Europa.

2008-01-21: DN – SNF anmäler dålig luft på Hornsgatan. Hornsgatan i Stockholm finns med på tio-i-topplistan över de gator som har den mest hälsofarliga luften i Europa. Nu anmäler Naturskyddsföreningen (SNF) miljö och hälsoskyddsnämnden i Stockholm för att den inte följer EU:s miljökvalitetsnormer.

2007-12-11: DN – Naturskyddsföreningen anmäler Stockholms stad. Luften kring Hornsgatan är så dålig att Naturskyddsföreningen nu bestämt sig för att anmäla Stockholms stad. Man har fått fullmakt av sju boende i området och är redo att driva målet hela vägen till EG-domstolen.

2007-12-03: SVT ABC – Naturskyddsföreningen kan stämma Stockholm. Kräver att EU:s miljöregler följs.